Tent Back to Basic 2.0

400_risseeuw_tent_back_to_basic_aangekleed_2018_03_24_12050600000_kopie_2.jpgGlamping. Genieten van de vrijheid van kamperen in de natuur, zonder in te moeten leveren in luxe en comfort. Dat is wat de gasten van uw camping, vakantiepark of Airbnb willen. Bouwbedrijf Risseeuw biedt met de ‘Back to Basic 2.0’ een luxe lodge in de vorm van een tent. Deze is voorzien van:

  • slaapplaatsen
  • elektriciteit
  • een ruim terras

Dankzij de flexibele fundering is de ‘Back to Basic 2.0’ op iedere ondergrond te plaatsen. Zo kunt u uw gasten van de mooiste plekjes en uitzichten van uw terrein laten genieten.

Volledig op maat

U kiest de ‘Back to Basic 2.0’ die past bij de wensen van uw gasten. U kent ze als geen ander. Bouwbedrijf Risseeuw past de afmetingen, kleurstellingen, inrichting en dakafwerking van de ‘Back to Basic 2.0’ hier moeiteloos op aan. In alle gevallen maken we gebruik van duurzame materialen. Hiermee waarborgen we een lange levensduur. De hoogwaardige isolatie zorgt het hele jaar door voor glamping-plezier.

Zo geregeld

De plaatsing van de ‘Back to Basic 2.0’ op uw terrein is binnen een paar uur geregeld. De tent wordt in onze prefab-hal compleet gebouwd. Leveren en plaatsen op uw locatie vergt slechts enkele uren. Over de aanleg van elektriciteit hoeft u zich geen zorgen te maken. De ‘Back to Basic 2.0‘ is namelijk vanwege de zonnepanelen op het dak geheel zelfvoorzienend.

Download & meer info

BewarenBewaren

BOUWBEDRIJF 100_logo_red.png

Zoekt u de perfecte partner voor renovatie, verbouwing of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Vlaander Bouw heeft de ervaring, het inlevingsvermogen en het vakmanschap in huis om uw project optimaal uit te voeren.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_logo_yellow.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of verlichtingspunt, of het aanpassen, vernieuwen, uitbreiden of vervangen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_logo_blue.png

Doe-het-zelver? Bij Vlaander Bouwmaterialen vindt u alles wat u nodig heeft. Met ons complete assortiment bouwmaterialen krijgt u iedere klus geklaard. Heeft u een vraag over de beste werkwijze of materiaalkeuze? We geven u graag advies.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren