Recreatie / Zorg lodge

Als deskundigen op het gebied van prefab zorgaanbouw-mogelijkheden merkten we dat er, naast woonoplossingen, ook een stijgende vraag was naar recreatiemogelijkheden voor ouderen met een zorgbehoefte. Zij kunnen nu vaak niet op vakantie omdat de voorzieningen op vakantieparken niet op hun zorgbehoeften zijn ingericht. Bouwbedrijf Risseeuw biedt een prefab Recreatie & Zorg Lodge aan. Een verzameling van meerdere zorg-lodges rondom een gezellige gezamenlijke ruimte.

Zorg-lodge

Iedere zorg-lodge is compleet ingericht met een comfortabele slaapkamer en badkamer. Hierbij is alle ruimte aanwezig om optimale zorg te kunnen verlenen. Vanzelfsprekend zijn alle ruimtes rolstoelvriendelijk ingericht. Voor voldoende rust en privacy zijn de muren van de zorg-lodges aan de gezamenlijke entree- en terraszijde blind afgewerkt. Aan de andere zijde is een grote glazen schuifpui geplaatst voor veel lichtinval en optimale verbinding met buiten.

Gezamenlijke ruimte

De zorg-lodges zijn te betreden via de gezamenlijke entree. Deze komt uit in de gezamenlijke ruimte met een gezellige zithoek, keuken en eettafel. Via een grote glazen schuifpui komt men op het gezamenlijke buitenterras terecht. Hier is het heerlijk toeven onder de brede luifel. Ook hierbij zijn alle verbindingen tussen de ruimten en buiten vanzelfsprekend rolstoelvriendelijk gemaakt.

Kenmerken

  • Afmetingen zorg-lodge: 6,5 x 3,5 meter
  • Afmetingen gezamenlijke ruimte: 11 x 6 meter
  • Energie middels zonnepanelen op het dak
  • Plaatsing op 1 dag
  • Isolatie boven de norm van het bouwbesluit
  • Compleet geïsoleerde betonvloer (uniek in prefab)
  • Daken vervaardigd in EPDM (lange levensduur)
  • Keuzevrijheid afwerking gevels: gemodificeerd hout, kunststof of steen-strips
  • Wij regelen de bouwvergunning

BOUWBEDRIJF 100_logo_red.png

Zoekt u de perfecte partner voor renovatie, verbouwing of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Vlaander Bouw heeft de ervaring, het inlevingsvermogen en het vakmanschap in huis om uw project optimaal uit te voeren.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_logo_yellow.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of verlichtingspunt, of het aanpassen, vernieuwen, uitbreiden of vervangen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_logo_blue.png

Doe-het-zelver? Bij Vlaander Bouwmaterialen vindt u alles wat u nodig heeft. Met ons complete assortiment bouwmaterialen krijgt u iedere klus geklaard. Heeft u een vraag over de beste werkwijze of materiaalkeuze? We geven u graag advies.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren