Recreatie

Bij Vlaander Prefab weten we waar het bij recreatie om draait: ultiem genieten voor de gasten en optimaal gemak voor de verhuurder. Dat is waar we onze focus op leggen bij het ontwikkelen van onze unieke prefab tenten, recreatiewoningen en (zorg) lodges.

Ultiem genieten voor uw gasten

Uw gasten verblijven graag in een mooie, comfortabele en praktisch ingerichte ruimte, waarin ze zich snel thuis voelen en meteen met genieten kunnen beginnen. Vlaander Prefab biedt:

  • Back to Basic 2.0 tent voor de optimale glamping-beleving
  • Recreatiewoningen en lodges voor luxe en comfortabel vakantievieren
  • Recreatie & Zorg Lodges voor een fijne vakantiebeleving voor ouderen met een zorgbehoefte

Gemak voor de verhuurder

Als verhuurder wilt u het liefst zo min mogelijk plaatsingsoverlast en onderhouds- en vervangingskosten. Dat begrijpen we. Daarom bouwen we onze prefab tenten, woningen en (zorg) lodges met kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. Dat doen we in onze eigen werkplaats. Hierdoor wordt de plaatsingstermijn en -overlast tot een absoluut minimum beperkt.

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Zoekt u de perfecte partner voor renovatie, verbouwing of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Vlaander Bouw heeft de ervaring, het inlevingsvermogen en het vakmanschap in huis om uw project optimaal uit te voeren.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of verlichtingspunt, of het aanpassen, vernieuwen, uitbreiden of vervangen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Doe-het-zelver? Bij Vlaander Bouwmaterialen vindt u alles wat u nodig heeft. Met ons complete assortiment bouwmaterialen krijgt u iedere klus geklaard. Heeft u een vraag over de beste werkwijze of materiaalkeuze? We geven u graag advies.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren