Open dag van de aanbouw

Zaterdag 13 oktober: open dag van de aanbouw Axel 15.00 uur - Opening nieuwe prefab-hal Risseeuw

Bouwbedrijf Risseeuw organiseert, na een drukbezochte editie in het voorjaar, op zaterdag 13 oktober 2018 een open dag van de aanbouw. U kunt een kijkje nemen achter de schermen bij Bouwbedrijf Risseeuw in Axel. Tijdens deze open dag kunt u verschillende aanbouwen bekijken, zowel op het terrein als in de nieuwe, speciaal ingerichte prefab-hal. Deze nieuwe hal wordt deze zelfde zaterdag om 15.00 uur officieel geopend onder het genot van een drankje en hapje.

 

Partners open dag

Met vaste partners vervaardigt Bouwbedrijf Risseeuw de verschillende aanbouwen. Sommigen zien we ook terug tijdens de open dag om uitleg te geven over de desbetreffende expertise. Zoals Speedheat Zeeland, Arentis en Aarnoutse transport. Andere partners rondom de aanbouw zijn: Lensen Raam- deur en geveltechniek, Poppe Installatietechniek, De Schrijver Vastgoedonderhoud, Lavoir projectinrichting en Van Driel bestratingsbedrijf. Ook werken we samen met de Rabobank en Boidin.

 

Opening prefab-hal Risseeuw

De aanvragen voor het plaatsen van diverse aanbouwen zijn het afgelopen jaar toegenomen en daardoor is er is meer ruimte nodig. Daarom neemt Bouwbedrijf Risseeuw, onderdeel van de Vlaander Groep, een nieuwe hal naast het huidige pand, in gebruik. Op zaterdag 13 oktober om 15.00 uur wordt de hal officieel geopend. iedereen is welkom.

 

Meer info:

  • Open dag: 10.00 – 15.00 uur
  • Opening prefab-hal: 15.00 uur
  • Meekrapweg 14, Axel

 

BOUWBEDRIJF 100_logo_red.png

Zoekt u de perfecte partner voor renovatie, verbouwing of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf Risseeuw heeft de ervaring, het inlevingsvermogen en het vakmanschap in huis om uw project optimaal uit te voeren.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_logo_yellow.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of verlichtingspunt, of het aanpassen, vernieuwen, uitbreiden of vervangen van complete installaties. Elektra Risseeuw is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_logo_blue.png

Doe-het-zelver? Bij Bouwbedrijf Risseeuw vindt u alles wat u nodig heeft. Met ons complete assortiment bouwmaterialen krijgt u iedere klus geklaard. Heeft u een vraag over de beste werkwijze of materiaalkeuze? We geven u graag advies.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren