Vlaander Bouwmaterialen

400_foto_11.jpgU houdt, net als wij, van klussen en verbouwen. Dan weet u als geen ander dat de juiste materialen het werk makkelijker en sneller maken. En het eindresultaat kwalitatief beter is. Kom voor een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen naar Vlaander Bouwmaterialen. 

Advies

Onze kundige vakmensen helpen u graag de juiste materialen vinden. Heeft u behoefte aan advies? Dan helpen we u graag op weg met handige tips en slimme werkwijzen. Zo kunt u als doe-het-zelver, met een beetje hulp van Vlaander Bouwmaterialen, uw project makkelijk, snel en goed realiseren. 

Bestellen

Geef uw bestelling aan de balie door en wij halen alles direct uit ons magazijn. U rekent het ter plaatse af en kunt direct aan de slag! Heeft u hout- en plaatmateriaal op maat nodig? Geef dan uw bestelling met de afmetingen voor 12.00 uur door. U kunt uw bestelling de volgende dag vanaf 9.00 uur ophalen. 

Aanhanger huren

Niet iedere doe-het-zelver beschikt over een eigen aanhanger. Maar sommige bouwmaterialen zijn vanwege hun afmeting, gewicht of hoeveelheid niet of lastig met de auto te vervoeren. Vlaander Bouwmaterialen biedt u daarom graag de mogelijkheid om een aanhanger te huren.

Locatie & extra info

  • Vlaander Groep, ingang links.
  • Uitsluitend via pin betalen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWBEDRIJF 100_logo_red.png

Zoekt u de perfecte partner voor renovatie, verbouwing of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Vlaander Bouw heeft de ervaring, het inlevingsvermogen en het vakmanschap in huis om uw project optimaal uit te voeren.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_logo_yellow.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of verlichtingspunt, of het aanpassen, vernieuwen, uitbreiden of vervangen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren