Kantoor

U heeft tijdelijk of permanent (extra) kantoorruimte nodig. Binnen uw woning of bedrijfspand ontbreekt de mogelijkheid om dit te creëren. Of wellicht is de ruimte er wel, maar kunt u niet ongestoord werken door afleidingen of geluidsoverlast. Dan is het mobiele kantoor iets voor u. Een kantoor dat u alle mogelijkheden en comfort biedt en in 1 dag geplaatst wordt.

Uniek en duurzaam materiaal

Het mobiele kantoor is grotendeels gemaakt van een wel heel bijzonder materiaal, namelijk Zeeuws vlas. Een veel milieuvriendelijker alternatief dan glasvezel. De vezels van de vlasplant worden gebruikt voor isolatie en composietdelen. De houten platen aan de binnenzijde zijn afkomstig van de lemen delen van de vlasplant. Ook de overige delen van het mobiele kantoor worden gemaakt met duurzame, sterke materialen met een hoog afwerkingsniveau.

Kenmerken Kantoor

  • Afmetingen worden afgestemd op uw wensen
  • Indien gewenst, wordt het kantoor volledig instapklaar naar uw wensen ingericht
  • De goede (geluids-) isolatie zorgt voor optimaal comfort
  • Plaatsing op 1 dag
  • Compleet geïsoleerde betonvloer (uniek in prefab)
  • Daken vervaardigd in EPDM (lange levensduur)
  • Keuzevrijheid afwerking gevels: gemodificeerd hout, kunststof of steen-strips 

BOUWBEDRIJF 100_logo_red.png

Zoekt u de perfecte partner voor renovatie, verbouwing of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf Risseeuw heeft de ervaring, het inlevingsvermogen en het vakmanschap in huis om uw project optimaal uit te voeren.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_logo_yellow.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of verlichtingspunt, of het aanpassen, vernieuwen, uitbreiden of vervangen van complete installaties. Elektra Risseeuw is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_logo_blue.png

Doe-het-zelver? Bij Bouwbedrijf Risseeuw vindt u alles wat u nodig heeft. Met ons complete assortiment bouwmaterialen krijgt u iedere klus geklaard. Heeft u een vraag over de beste werkwijze of materiaalkeuze? We geven u graag advies.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren