Aanbouw in één dag

U heeft ruimte tekort. Misschien door gezinsuitbreiding of thuiswerken. Of omdat u door ziekte of ouderdom de bovenverdieping niet meer kunt bereiken, maar beneden geen plek heeft voor een slaapkamer en badkamer. Een aanbouw kan dan dé oplossing bieden. Bouwbedrijf Risseeuw heeft een concept bedacht, waarbij dit heel gemakkelijk te realiseren is.

Prefab aanbouw

We hebben een prefab aanbouw ontwikkeld, die door middel van een sluis aan uw woning wordt verbonden. Bang voor een ellenlang aanvraag- en bouwproces, met alle ongemakken van dien, hoeft u niet te zijn. De aanbouw is vergunningsvrij, wordt compleet aangeleverd en in slechts één dag geplaatst.

Op maat

Slaapkamer, badkamer, kantoor, u bepaalt zelf de inhoud van de aanbouw. Bouwbedrijf Risseeuw denkt met u mee en adviseert u over de aanbouw die het beste bij uw situatie past. De aanbouw wordt vervolgens geheel op maat gefabriceerd in onze eigen werkplaats en binnen één dag aan uw huis geplaatst.

Informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  

 

BOUWBEDRIJF 100_logo_red.png

Zoekt u de perfecte partner voor renovatie, verbouwing of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Vlaander Bouw heeft de ervaring, het inlevingsvermogen en het vakmanschap in huis om uw project optimaal uit te voeren.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_logo_yellow.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of verlichtingspunt, of het aanpassen, vernieuwen, uitbreiden of vervangen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_logo_blue.png

Doe-het-zelver? Bij Vlaander Bouwmaterialen vindt u alles wat u nodig heeft. Met ons complete assortiment bouwmaterialen krijgt u iedere klus geklaard. Heeft u een vraag over de beste werkwijze of materiaalkeuze? We geven u graag advies.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren